Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Χατζηγιάννης ''7'' 4 e v e r ! ! ! ! !


Μιχάλης Χατζηγιάννης







































Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι τραγουδιστής και συνθέτης!!!!wowowowowowowo

Στην Αθήνα γνωρίστηκε με το συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο άλμπουμ «Άγγιγμα Ψυχής» που περιέχει την μουσική και τα τραγούδια της ομότιτλης τηλεοπτικής σειράς του Αντέννα και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1998. Ο δίσκος γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία και έγινε πλατινένιος.

Τον Μάρτιο του 2000, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο, με τίτλο «Παράξενη γιορτή». Το 2002 κυκλοφόρησε το «Κρυφό φιλί» και το 2004 την «Ακατάλληλη σκηνή» που έγιναν τριπλά πλατινένια. Το Μάρτιο του 2006 κυκλοφορεί το πρώτο Live cd της καριέρας του.Το Δεκέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Φίλοι και Εχθροί», ο οποίος έγινε μέσα στις πρώτες βδομάδες κυκλοφορίας του διπλά πλατινένιος.Το 2007 συνεργάζεται με τους Reamonn στο κομμάτι Tonight [Tonight/Σήμερα] και κυκλοφορεί το cd-single "Πιο πολύ" το οποίο περιέχει και το "Tonight/Σήμερα" και 2 remixes ακόμα,κομμάτια που περιέχονται στη Special Edition του cd "Φίλοι κι εχθροί".

Το 2007 αναδείχθηκε σε θριαμβευτή στα Μουσικά Βραβεία Αρίων με 8 συνολικά βραβεία, ανάμεσά τους αυτά του καλύτερου τραγουδιστή αλλά και του καλύτερου δίσκου.Καλά είναι φοβερός!!!!!Δεν συμφωνείτε????

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου